«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Роман Безсмертний: ЗСУ негайно потрібно повернути на колишні місця на Донбасі. І ось чому…

В даний час розведення сил і засобів в зоні Операції об’єднаних сил на Сході нашої країни проводиться згідно з російським сценарієм. Більш детально про це в ефірі «ОбозТВ» розповів колишній представник української держави в Тристоронньої контактній групі в Мінську Роман Безсмертний. Причому він зробив таку заяву, виходячи з того, що українська держава демонтує мирні ініціативи в односторонньому порядку. За словами політика, збройні сили України негайно повинні повернутися на свої колишні позиції, на яких вони перебували спочатку.

Таким чином, Роман Безсмертний зазначив: «Це називається відведення військ і «розведення» людей через мас-медіа. Так воно насправді виглядає, тому що ми потрапили в ситуацію, коли кількість жертв на фронті не зменшується, кількість обстрілів не зменшується, а ми в односторонньому порядку діємо. Після подій, які відбуваються на фронті, відбулося відведення, яке не дало результату. Обстріли тривають – повернули війська на свої місця ».

Відповідно до думки Безсмертного, нова українська влада всіляко намагається домогтися миру на Донбасі способом, який вигідний агресору Російській Федерації. Він зазначив: «Видно, що Кремль рухається за своїм планом. Було сказано так – розведення військ, далі сідайте за стіл переговорів з представниками Луганська і Донецька, далі вносите зміни до Конституції, приймаєте закон про особливий порядок місцевого самоврядування. Кремль вже взяв нинішнє українське керівництво в руки, воно вже не викрутиться з цього концепту».

Все буде Україна