«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Роман Сініцин: Ого! Хто у Вакарчука в списку.

Серед представлених членів команди партії “Голос” Святослава Вакарчука прозвучало ім’я знаменитого “кіборга” Романа Костенко з позивним “Гром”.

Ця новина викликала захват серед українців, а волонтер Роман Сініцин нагадав, як боєць “Альфи” опинився в одній з найгарячіших зон АТО.

“Це одна зі стін нового терміналу ДАП з переліком підрозділів, які брали участь в його обороні. З самого низу там напис: ЦСО “Альфа” Миколаїв. Так, в терміналі була “Альфа”. Дві ротації. У вигляді Роми, майора СБУ, який воював там у вільний від роботи час. Потайки від сім’ї і керівництва. Тобто брав відпустку і їхав в Піски. А звідти з десантниками в термінал. Як доброволець. Без статусу і з трофейною зброєю”, – писав волонтер в 2016 році.

Пізніше “Гром” потрапив в камери журналістів і його впізнало керівництво і викликало в Київ робити втик. “Але здоровий глузд таки переміг, і Рому в Києві замість втику нагородили “третім Богданом” (орден Богдана Хмельницького третього ступеня – Ред.). У Роми кілька контузій, – розповів Синіцин.

Після представлення Костенко Вакарчуком, Синицин зазначив, що Рома є вмотивованим, грамотним і чесним офіцером. “Круто, що такі люди будуть в ВР і політиці”, – резюмував він.

“Ого. Хто у Вакарчука в списку. Рома Костенко “Гром”, легенда Альфи уже по суті. Фоток з обличчям Роми в відкритому доступі не знайдете.
Тут трішки про нього https://news.pn/ru/RussiaInvadedUkraine/157321

Рома – мегамотивований, грамотний і чесний офіцер.
Круто, що такі люди будуть в ВР та політиці”.

За матеріалами  Роман Сініцин

Все буде Україна