«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Роман Скрипін: Питання до цих трьох мудрогелів – Кравчука, Кучми, Ющенка. От шо ви усі наробили? А тепер дають поради цьому

Колишні президенти України Леонід Кравчук, Леонід Кучма та Віктор Ющенко висловилися щодо доцільності введення воєнного стану у зв’язку з агресією Росію у Керченській протоці.

Про це йдеться у зверненні трьох екс-президентів до Верховної Ради, яке перед позачерговим засіданням парламенту оголосив Кравчук, передає УНІАН.
У документі, зачитаному першим президентом, висловлювалися сумніви щодо оголошення воєнного стану, як найкращої відповіді на агресивні дії Росії у морі. Зазначається, що оскільки воєнний стан “обмежує права і свободи громадян” і є ризик щодо створення хаосу у державі, президенти висловлюють сумнів щодо доцільності таких дій.

Свій коментар до дій екс-президентів написав на своїй сторінці у фейсбук журналіст Роман Скрипін “Я завжди любив головних порадників для радників газети “Порадниця”. Питання до цих трьох мудрогелів є.

Кравчук, дорогесенький, а нахіба ти робив ото СНГ? Це ж буквально грудень 1991 року. Тільки проголосували на референдумі за незалежність. І тут – х*як! Нате вам Есенге. Спасібо! Заклав міну.

КучмО, а де визначення Росі як потенційного аґресора у віськовій доктрині України після Тузли? Ні? Нічого нема? Єтіть калатіть. “Брєд сівой кобили”. Очко жим-жим, тестикули відпали. А тут ще “цей грузін, бля”. “Віддать його чеченцям”. Віктор Андріч може скільки завгодно розказувати за Батурин, але перший візит – в Москву. Нахіба? Ну а
потім лояльність була обмінена на газові контракти. І хто вас просив виводити зі стаєнь Януковича із своїм
Універсалом?

От шо ви усі наробили? Пацани вобщє рібята. А тепер дають поради цьому. А у є т ь. Військовий стан треба було ввести від грудня 1991. По ходу. Але ви усі танцювали вальс з канібалом. І цілувалися в ясна. Просто котики. “Вашу думку враховано”. Я б назвав цей клуб “Проєбуни”. Мийте ноги, лягайте спати.”

Джерело

Все буде Україна