«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Росія готує чергову провокацію на Запорізькій АЕС - ГУР Міноборони

Російські окупанти найближчим часом можуть здійснити черговий провокаційний обстріл міста Енергодар та розташованої в ньому Запорізької АЕС. Звинуватити в ньому загарбники планують Україну. Українська розвідка отримала інформацію про наказ окупаційним підрозділам на станції спуститися в укриття і перебувати в ньому "до особливого розпорядження". Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

"Командування російських окупаційних військ імовірно планує черговий провокаційний обстріл міста Енергодар та Запорізької атомної електростанції. Окупанти традиційно планують звинуватити в цьому Україну. Отримано інформацію, що підрозділам 94 дивізії росгвардії, які дислокуються на території ЗАЕС, надійшла команда о 14.00 зайти в укриття і перебувати там до "особливого розпорядження", – зазначили розвідники.

У ГУР також наголосили на тому, що російські війська та окупаційна адміністрація повинні негайно покинути територію ЗАЕС та міста Енергодар. "ЗАЕС має бути демілітаризована без жодних додаткових умов. Сама станція повинна повернутися під контроль українського Енергоатому та МАГАТЕ", – наголосили в ГУР.

Все буде Україна