«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Саша Кольцова про виступ Зеленського: Це не Обама, панове, це Обана. Не можна перестати “мекати-бекати” і казати “чуваки”?

Музикант, член правління “Суспільного мовлення” Саша Кольцова прокоментувала сьогоднішній виступ Володимира Зеленського на форумі.

“(Одягла біле пальто) За результатами виступу нововибраного – у мене, як і у багатьох, темно в очах від різкого падіння рівня публічних виступів гаранта нашої країни до рівня плінтусу.

Я розумію, що цільова потребує, я розумію “тепер усе інакше”, простий народ так розчує, заниження планки, але що, не можна було підготуватись? Не можна хоча б імітувати інтонацію своїх колег -президентів? Це не Обама,панове, це Обана. Це ж аж ніяк не виглядає чарівною безпосередністю простого парня, це просто Шаріков на спідах. Чи ми тут всі сліпі і не розуміємось на етиці, медійності, доречності і публічності? Не можна перестати “мекати-бекати” і казати “чуваки?”, не можна на пару тижнів взяти сценмови викладача і хоча б наблизитись до манер клубу, в який випадково в’їхав на велосипеді? (зняла біле пальто)

Будь ласка, не треба тільки “головне ЩО говорить людина, бо до цього теж купа питань”

Sasha Koltsova
Все буде Україна