«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Сенсація на всю Україну!" В мережі — фурор через космічний проект метро в Дніпрі

У Дніпрі буде метро, ​​сконструйоване одними з найвідоміших архітекторів світу — британським бюро "Zaha Hadid Architects".

21 вересня міський голова міста Борис Філатов підписав контракт на проектування станцій у місцевому метрополітені. Про це чиновник повідомив на своїй сторінці у Facebook. Роботи легендарної Захи Хадід прикрашають Лондон і Нью-Йорк, Рим і Берлін, Пекін і Сеул.

"Вона була архітектором-генієм. Королева постмодернізму і деконструктивізму. Командор ордена Британської імперії. Велика Заха Хадід. Хто хоч трохи розуміється в архітектурі й містобудуванні, той знає, що це за ім'я", — написав Філатов. Також за нове метро боровся бізнесмен і політик Геннадій Корбан.

"Сьогодні підписано контракт на проектування і дизайн трьох центральних станцій метро у Дніпрі між турецьким генпідрядником і лондонським бюро "Zaha Hadid Architects". Дякую команді проекту за спільну роботу. І так, мрії збуваються, коли багато про це думаєш! І тепер в Дніпрі будуть найкрасивіші і найоригінальніші станції метро в світі", — написав він на своїй сторінці у Facebook.

Жителі Дніпра — у захваті від такої новини, вони гадають, що це буде найкрасивіше метро в країні. Українці, які живуть в інших містах, пропонують меру переїхати до них і там втілювати подібні ініціативи.

Джерело

Все буде Україна