«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Сергій Фурса: якщо Порошенка можна засудити за таким звинуваченням, то невже не можна знайти привід для того, щоб посадити Віктора Медведчука?

Сергій Фурса нагадав на своїй сторінці в «Фейсбук», що Петра Порошенка можуть засудити за нібито бажання вкрасти зарплату чиновника, якого він сам призначив. При цьому інвестбанкір підкреслив, що вирок за таким звинуваченням – це серйозні ризики, в першу чергу, для України.

Наша країна може отримати клеймо держави, в якому практикують політичні репресії. Це не просто серйозний удару по перспективах подальшої співпраці України з Заходом. Наша країна в результаті може просто стати посміховиськом для всіх. У зв’язку з цим виникає логічне запитання – якщо Порошенко можна засудити за таким звинуваченням, то невже не можна знайти привід для того, щоб посадити Віктора Медведчука?

Або тут вся справа тільки в бажанні? У випадку з Порошенком воно є, а з Медведчуком, відповідно, немає. Звичайно, до п’ятого президенту можна ставитися по-різному, і при ньому Україна дійсно була корумпованою державою. Але якщо садити Порошенко, то в такому випадку приготуватися до посадки потрібно і нинішньому гаранту. Невже хтось може на повному серйозі заявити, що в Україні сьогодні немає корупції, а брат Єрмака чимось відрізняється від сина Гладковського?

Думка редакції сайту може не збігатися з позицією автора. Редакція не несе відповідальності за зміст блогів. Усвідомлюйте відповідальність, за поширення інформації, простими словами, не пишіть про те, чого немає. Peдaкцiя може не пoдiляти дyмку aвтopа і нe нece вiдпoвiдaльнicть зa дocтoвipнicть iнфopмaцiї.

Все буде Україна