«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Сергій Рахманін чітко відповів Наталії Мосейчук у “Право на владу” на її істерику про “війну проти Зеленського”

Гарант Конституції України Володимир Зеленський не повинен дозволяти собі загравати з агресором.

Про це вчора в ефірі політичного ток-шоу «Право на владу» на лояльному до олігарха Ігоря Коломойського телеканалі «1+1» заявив глава парламентської фракції «Голос» Сергій Рахманін. У відповідь на це скандальна ведуча програми Наталія Мосейчук тут же заявила, що в Україні ведеться «війна проти Зеленського», так як главу держави критикують за висловлювання. «За те, що він щось сказав, а щось сказав не так. Неможливо в одному інтерв’ю все сказати так, як хочуть його опоненти. Людина поїхала в зону ООС і назвала війну війною. Це був перший президент, який сказав, що на Донбасі війна, війна в Україні », – заявила вона.

У відповідь на це Рахманін підкреслив, що США і Європі потрібно частіше говорити про війну на Донбасі і анексії Криму. У разі, якщо влада України не стане про це нагадувати, то «це наша поразка».

«Ми сьогодні дивилися нове звернення президента. Там немає слів «путінська Росія», «агресія» або «окупація». Там було лише слово «бойовики». Якщо інформаційна політика буде такою, то цю війну ми точно не виграємо », – заявив нардеп.

Все буде Україна