«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Що я роблю в цьому зооnарку?”: Людu шokoвaні реакцією Улянu Супрун на cкандал Ляшка в Кабміні

Виконуюча обов’язки міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун потішила інтернет-користувачів своєю реакцією на виступ Олега Ляшка.

Українці обговорюють Супрун і Ляшко в соціальних мережах, захоплюючись поведінкою міністра.

Двадцятого березня відбулося засідання Кабінету міністрів України. Чиновники повинні були обговорити ряд питань, що стояли на порядку денному. На засіданні була присутня і виконуюча обов’язки міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун, яка знову може займатися своєю роботою.

Втім, кандидат в президенти України Олег Ляшко влаштував невеликий балаган і зірвав засідання Кабміну. Лідер «Радикальної партії» звернувся з гнівною промовою до глави уряду України Володимира Гройсмана, засудивши рішення продовжити контракт «зі злодюгою Коболєва». Головний радикал країни дозволив собі використовувати нецензурну лексику.

В кінцевому підсумку він сперечався з Гройсманом близько півгодини, тоді як решта присутніх чиновників були змушені зображати статистів. Уляна Супрун, на думку українців, продемонструвала кращу реакцію на виступ Ляшка. Багато інтернет-користувачі відверто пораділи поведінці міністра охорони здоров’я.


Найбільше українцям сподобалося самовладання Супрун. Багато підтримали її за те, що вона не побажала брати участь в влаштованому поданні, продемонструвавши своє ставлення до подій. «Адекватна реакція на неадекватність деяких товаришів. Вже не в перший раз дивлюся »,« Саме такою і повинна бути реакція на різних популістів, скандалістів і тих, хто вирощує свій рейтинг виключно на хайпі »,« Чорт забирай, що я роблю в цьому зоопарку »,« Твій настрій за тиждень до президентських виборів», – написали українці в коментарях під відео роликом.

Все буде Україна