«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Щойно! Аваков Шокував Заявою! Винних Вже Знайшли: Беззаперечні Докази. Оточення Порошенка

Національна поліція України 26 серпня затримали підозрюваного в підпалі автомобіля, який використовувала знімальна група програми “Схеми” (спільний проект “Радіо Свобода” і телеканалу “UA: Перший»). Про це в Twitter повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

“СЬОГОДНІ ВРАНЦІ НАЦПОЛІЦІЯ ЗАТРИМАЛА В ПОРЯДКУ СТ. 208 КРИМІНАЛЬНО-ПРОЦЕСУАЛЬНОГО КОДЕКСУ УКРАЇНИ ЖИТЕЛЯ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ, ЯКИЙ ОБҐРУНТОВАНО ПІДОЗРЮЄТЬСЯ В ПІДПАЛІ АВТО ЖУРНАЛІСТІВ” СХЕМ “. ВИЛУЧЕНЕ ОДЯГ ЗЛОВМИСНИКІВ, ЗАПАЛЬНІ ШАШКИ ТА ІНШІ ДОКАЗИ”, – ЗАЯВИВ ВІН.

Аваков додав, що обшуки ще тривають, і пообіцяв пізніше надати деталі.

Андрій Портнов, якого раніше “Радіо Свобода” звинуватило у причетності до підпалу автомобіля, зазначив в своєму телеграм-каналі, що один з паліїв є позаштатним кореспондентом партійної газети “Європейська солідарність” Петра Порошенка.

Також Андрій Портнов закликав провести комлексне розслідування для з’ясування всіх причетних до підпалу.

“У ЗВ’ЯЗКУ З ДОКУМЕНТАЛЬНИМ ПІДТВЕРДЖЕННЯМ ІНФОРМАЦІЇ ПРО ПРИЧЕТНІСТЬ БЛИЗЬКИХ ДО ПАРТІЇ ПОРОШЕНКО ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ ЛЮДЕЙ ДО ПІДПАЛУ АВТОМОБІЛЯ РАДІО СВОБОДА, ПРОПОНУЮ ПРОВЕСТИ ШИРОКОМАСШТАБНІ СЛІДЧІ ДІЇ І ВИВЕРНУТИ НАВИВОРІТ ВСІХ ПРИЧЕТНИХ ДО ПРИЙНЯТТЯ В СТРУКТУРУ ПАРТІЇ ПОРОШЕНКО ПАЛІЇВ.

НУ І ОКРЕМОЇ ВЕРСІЄЮ ПОТРІБНО ДОСЛІДЖУВАТИ, ЧИ НЕ БУЛО НАМІРОМ КЕРІВНИКІВ ЦІЄЇ ПАРТІЇ КИНУТИ ТІНЬ ЗЛОЧИНУ НА ТИХ, ХТО МАВ ВІДКРИТИЙ І ПУБЛІЧНИЙ КОНФЛІКТ ЗІ СКАНДАЛЬНО ВІДОМИМ РАДІО”

Нагадаємо автомобіль знімальної групи програми «Схеми: корупція в деталях» спалили під Києвом в ніч з 16 на 17 серпня. Журналісти користувалися цією машиною чотири роки. Підпал став причиною відкриття кримінального провадження.

За словами головного редактора “Схем” Наталії Седлецької, згорілий автомобіль добре знають фігуранти розслідувань програми. А рік тому екс-глава ОП часів Януковича Андрій Портнов опублікував номер авто і персональні дані водія. Джерело

Все буде Україна