«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Сироїд: Ну от хто жене Президента Зеленського на ешафот капітуляції? Набридло бути Президентом України?

Ну от хто жене Президента Зеленського на ешафот капітуляції?

Вчора Росія його голосом пропонувала залучити начальника Генштабу до мінських псевдо перемовин. Сьогодні Росія голосом перепризначеноного ним Кучми пропонує зняти економічну блокаду з окупованих територій.

Блокада запроваджена рішенням РНБО, введеним в дію указом Президента 15 березня 2017 року. Того дня, коли за допомогою Голубана у Верховній Раді намагалися переворот здійснити.

Нагадаю причини блокади:
– торгівля з окупованими територіями посилювала їхню економіку. Тобто ми годували тих, хто нас вбивав;
– торгівля з окупованими територіями підривала боєздатність наших військ. Режим припинення вогню з обох сторін дотримувався тільки тоді, коли йшли ешелони. Тобто наших військових змушували ставати спільниками ворога і їх це обурювало;
– торгівля з окупованими територіями була економічно вигідною не Україні, а Ринату Ахметову, Петру Порошенку і їхнім спільникам.

Логіка Росії зрозуміла: зняття блокади – амністія для бойовиків – вибори на окупованих територіях – особливий статус – контроль Росії над Україною. Капітуляція за п‘ять ходів.

А Володимиру Зеленському це навіщо? Набридло бути Президентом України – хоче стати генерал-губернатором Росії на землях малоросії?

Oksana Syroyid
Все буде Україна