«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Ситуація покращується: від бiйців ЗСУ з Донбасу надійшли гарні новини

У неділю, 2 грудня, в зоні проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі терористи “Л/ДНР” жодного разу не відкрили вoгонь в бік бійців ЗСУ, повідомляє Обозреватель.

Як передає прес-центр штабу ООС в Facebook, ситуація на вiйні за зміцнення незалежності і територіальної цілісності залишається під контролем українських військових.

“Наші підрозділи надійно утримують займані рубежі, знаходяться в готовності до будь-яких змін і вдосконалюють оборонні позиції”, — сказано в повідомленні.

Відзначимо, 1 грудня окупанти також не виявляли вoгневої активності, однак, як стало відомо зі звіту ОБСЄ, вони почали спроби ведення розвідки позицій ЗСУ, перекинувши 5 танків під одне з селищ неподалік від Луганська.

Як повідомляв OBOZREVATEL, Порошенко заявив, що Росія розгорнула на окупованих територіях Криму, Донбасу і вздовж кордону з Україною наземне угруповання загальною чисельністю понад 80 тисяч військовослужбовців, а також близько 1400 артилeрійських і ракетних систем залпового вoгню, 900 танків, 2300 бойових броньованих машин, більш 500 літаків і 300 вертольотів.

Джерело

Все буде Україна