«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Скільки можна? Путін взяв моду запізнюватись, але цього разу на нього чекав "сюрприз"

Ви будете вражені, скільки разів він не приходив вчасно

Інцидент у Сінгапурі обговорюють всі, кому не лінь – російського президента Володимира Путіна не пропустили на зустріч, поки не пройшов крізь металошукач.

Коли прибори спрацювали, спецслужби не стали чомусь перевіряти кишені господаря Кремля. Та й взагалі для лідерів країн передбачено інший вхід. А от Путіна туди не направили. Як написав Андрій Мальгін на сторінці у Facebook, виявилося, що Путін просто запізнився.

"Виявляється, Путін вчора спізнився на годину на зустріч з прем'єр-міністром Сінгапуру, і той її скасував! Як пишуть журналісти, коштувало великих зусиль організувати цю зустріч сьогодні. Але мало цих принижень, так ще й - вперше в історії! - прибулого Путіна змусили пройти через рамки металошукача. Причому Путін задзвенів! Зімкнуті спини охоронців не дозволили розгледіти, що йому довелося метушливо витягувати з кишень. Ну і просто так, до відома: ВВП Сінгапуру на душу населення: 57.713 доларів (8 місце в світі). ВВП Росії на душу населення: 10.608 доларів (62 місце)", - іронізує він, натякаючи на різницю між країнами в економічному плані.

Мальгін також додав повний список всіх запізнень Путіна за останній час.

Джерело

Все буде Україна