«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Слуги народу" влаштували "допит" членам ОВК на Прикарпатті одного з членів комісії довели до сліз..

Одну з членів ОВК довели до сліз, за нею наглядають медики.

Депутати від "Слуги народу", що прибули до ОВК №87 в Івано-Франківській області (місто Надвірна), влаштували "допит" членам комісії. На окрузі не можуть встановити переможця проміжних виборів до Верховної Ради.

Про це повідомляє місцевий сайт galka.if.ua. Нардепи, з їх слів, хочуть “з’ясувати, чому робота комісії заблокована четверту добу”. Втім, пояснення членів ОВК закінчувалися криками й перебиваннями.

Зазначається, що в ОВК бракує представників партій ЄС, "Голос", "Слуга народу" і "Свободи". Одну з членів ОВК довели до сліз, вона під наглядом медиків.

Після безрезультатного візиту депутатів, Тищенко пообіцяв "прозорі, чесні й демократичні перегони”, а тоді пішов на вулицю, де тим часом відбувалось масштабне протистояння представників кандидатів -- Василя Вірастюка й Олександра Шевченка.

“Ми приїхали до народу, як народні депутати. Ми відбудовуємо разом з вами державу. Ми відбудовуємо дороги, ми приймаємо такі закони, які дадуть можливість відчувати себе у своїй країні щасливими”, – заявив Тищенко.

Однак виступ нардепа супроводжувався криками “Ганьба!” і “Брехун”.

Також Тищенко запропонував присутнім “гору” бутербродів.

Довибори на Прикарпатті: що відбувається

Нагадаємо, за перемогу в окрузі змагаються представник партії "Слуга народу", стронгмен Василь Вірастюк, "свободівець" Руслан Кошулинський і висуванець парті "За майбутнє" Олександр Шевченко. І переможець досі невідомий.

Окружна виборча комісія припинила роботу і не може поновити її. Хоча вже були призначені новий голова і члени комісій замість тих, хто просто не вийшов після перерви на роботу.

За. матеріалами unian.ua

Все буде Україна