«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Смерть окупантам! У Росії закінчуються ресурси для наступу, вирішальними будуть наступні 2 дні, - Bellingcat

Шанси на закриття НАТО неба над Україною становлять 30%, хай навіть у США переконані, що зробити це неможливо. А подальший перебіг війни в Україні вирішиться в найближчі кілька днів. Про це заявив журналіст-розслідувач Bellingcat Христо Грозєв у спільному ефірі українських телеканалів.

За його оцінками, досі лишається близько 30% вірогідності, що НАТО зрештою закриє небо над Україною, попри те, що наразі робити це Альянс категорично відмовляється. При цьому в Росії практично вичерпано всі ресурси для наступу, тож вирішальними для визначення подальшого перебігу війни стануть наступні два дні.

"Можна зробити висновок, що реально резерви у них якщо і не закінчилися, то закінчаться до неділі. Тому дуже важливо, що вони будуть робити в найближчі 2 дні… Я дуже боюся, що коли вони відзвітують про неуспіх, то вони можуть набагато посилити поведінку в найближчі години або дні, розуміючи що у них буде крах", – зазначив Грозєв.

Реагуючи на запитання телеведучої щодо того, якими інсайдами з Білого Дому наразі може поділитися з українцями авторитетний журналіст, він розповів, що США запровадять наступного тижня безпрецедентні санкції проти РФ."Я отримав від джерел попередні варіанти цих санкцій – вони реально те, що ми ніколи не бачили, конкретно навіть щодо президента Путіна", – запевнив Грозєв.

Все буде Україна