«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Сніжана раніше була патріоткою": Кондратюк та Вітовська запідозрили, що Єгорову завербувала Росія

Учора, 26 січня, мережу сколихнула провокаційна заява української телеведучої та актриси Сніжани Єгорової, яка публічно підтримала президента країни-агресора Росії Володимира Путіна. На гучне зізнання зірки відреагували не лише інтернет-користувачі, а й колеги з шоу-бізнесу. Так, журналістам сайту "Сегодня" відома актриса Ірма Вітовська та шоумен Ігор Кондратюк зізналися, що вони були шоковані, почувши позицію колаборантки. Знаменитості не виключають, що їх колегу могла завербувати РФ, передають Патріоти України.

 

Вітовська повідомила, що раніше була у досить близьких стосунках із Єгоровою. Вона згадала, як близько 10 років тому телеведуча з її колишнім чоловіком Антоном Мухарським записувала треки українською мовою і була прихильницею патріотичних поглядів. Однак у 2014-му, з початком війни на сході України, позиція артистки різко змінилася.

"Шкода, що Сніжана Грищенко, українка з Таврії, ось так абсолютно заперечує вибір України, її жертви і не лише ті, що зараз, а всі історичні жертви. Не знаю, чого її понесло та на якому етапі стався поворот. Це, певне, щось психологічне або вона, можливо, не може говорити інакше через свої зобов'язання перед кимось, або хтось вплинув на неї ", – прокоментувала заслужена артистка України.

Про можливий політичний тиск на колаборантку заговорив й Ігор Кондратюк. Однак він більше схиляється до варіанта, що Єгоровій варто "звернутися до психіатра за допомогою". На думку продюсера та телеведучого, у його колеги є ознаки стокгольмського синдрому (термін у психології, що описує симпатію жертви до свого агресора у процесі захоплення чи насильства).

"Усе можливо. Але в даному випадку, на мою думку, ми маємо справу з симпатією до агресора та ненавистю до українців, бо першого без другого не буває. Або з відсутністю мозку. Її манить маніяк-вбивця-насильник Путін. СБУ та психіатру є про що з нею поговорити ", – висловився шоумен.

Після резонансу в ЗМІ та соцмережах багато хто припускав, що Єгорова почне виправдовуватися та виступати зі зворотними заявами. Проте телеведуча лише підтвердила свої слова. На це відреагувала дизайнерка, кліпмейкерка та супутниця музиканта Олега Михайлюти (Фагот) – Ольга Навроцька. У коментарях вона поставила знаменитості різке питання, яке згодом набрало більше лайків, ніж сам пост прихильниці політика-окупанта.

 

Ольга також висловила свою думку щодо позиції Єгорової на особистій сторінці у Facebook.

 

Джерело: Сегодня

Все буде Україна