«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Спікер Ради Федерації РФ поставила Україні ультиматум для поліпшення відносин Києва і Москви

На сьогоднішній день існують передумови для поліпшення російсько-українських відносин, однак для цього офіційний Київ зобов’язаний вжити заходів проти націоналістичних сил. За даними ТАСС, з відповідною заявою виступила спікер Ради Федерації Валентина Матвієнко.

Зокрема, вона вважає, що поліпшення відносин між Україною і РФ можуть настати, так як стався ряд позитивних змін. Проте, каже Матвієнко, без рішучих кроків української влади проти націоналістичних сил прорив неможливий.

«Якщо влада України усвідомлює небезпеку всього того, що сталося в 2014 році, результати державного перевороту, найпотужнішій вплив націоналістичних сил на ситуацію в Україні, і, якщо вони не зроблять рішучих кроків, очікувати подальшого поліпшення ситуація в Україні не доводиться», – зазначила Матвієнко.

Як відомо, 9 грудня в Парижі на саміті в «нормандському форматі» глава української держави Володимир Зеленський вперше зустрівся з президентом країни-агресора Володимиром Путіним. За результатами зустрічі керівники країн «четвірки» змогли прийти до угоди ряду питань, зокрема домовилися про обмін полоненими і розведенні сил ще в трьох точках на сході України.

Все буде Україна