«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Відверте враження про країну 95 кварталу. Ну що, громадяни України, як вам живеться третій день в новій епосі ?

Країна 95 квартал Ну що, громадяни України, як вам живеться третій день в новій епосі? Епосі без бідності, епосі без брехні, без “кумівства”, в епосі верховенства закону.

Настала така епоха, що нам навіть здається, що ми марно витратили 5 років(стільки існує наш проект), займаючись освітою/просвітою, популяризацією української історії, мови, культури, літератури(це все “на хліб не намажеш”). Адже як показали вибори – навіть наші підписники не зробили ніяких висновків із уроків історії(обрали умовного Брюховецького), а Україна знову зависла між двох світів.

Нема бажання зараз постити традиційний для пабліка контент, адже голови забиті зараз іншими думками.

Викладемо свої думки і ознайомимо вас з “новими обличчями” , які напишуть нам нову історію.

***
“Якщо я порушу закон – я піду”(с) Президент України В. Зеленський.

Отже голова Адміністрації найчеснішого Президента України – Андрій Богдан. Юрист за освітою, відомий як адвокат Коломойського. Працював Урядовим уповноваженим з питань антикорупційної політики в Уряді Азарова (2010—2014), за що потрапив під дію закону про люстрацію. Люстраційний закон передбачає позбавлення права займати посади в органах державної влади та місцевого самоврядування строком на 10 років. Але новому президенту закони неписані.

***

“Кому подобається, коли Президент призначає на посаду свого кума або близького друга? Чому так відбувається вже 28 років?”(с) 25.02.2019, кандидат в Президенти В. Зеленський

Заступниками Богдана стали Сергій Трофімов(виконавчий продюсер 95 кварталу) та Юрій Костюк (сценарист “Слуги народу”). Першим помічником президента став Сергій Шефір – співзасновник 95 кварталу. Кінець епохи “кумівства” еге ж?

Але і це ще не все. Колишній партнер президента України Володимира Зеленського по «Кварталу 95» та голова партії «Слуга народу» Іван Баканов призначений першим заступником голови Служби безпеки України – начальником головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління СБУ. Іван Баканов друг дитинства Зеленського.

Баканов закінчив Академію праці, соціальних відносин у Києві. Ну що смішно ще з Генпрокурора без юридичної освіти?

Освітній Наступ
Все буде Україна