«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Справа Павла Шеремета: Маруся Звіробій прокоментувала “зaмaх” на себе. Відео

Все що робиться в країні схоже на шоу, де не відчуваєш себе в безпеці, але загрози від волонтерів та учасників АТО немає. Про це в ефірі “Прямого”, ветеран АТО, волонтерка Маруся Звіробій розповіла ведучому Тарасу Березовцю. З приводу мого коментаря, що в мене відібрали зброю, я просто бачу, що те, що сьогодні було, воно загалом дуже на шоу якесь схоже. Тому що, наприклад, ніде прямих погроз не прозвучало. І прізвища Шеремета теж ніде не прозвучало, що мені трохи ріже слух. А зважаючи на різні сценарії, які розігруються в нашій країні, я просто сама собі подумала: зашибісь, зброю в мене вдома забрали мою – і зареєстровану, і несправжню.


“Я тільки” Пуму “дізналася. Знаю її з 2014-го року. І характер її знаю. Мені не сподобалося, коли сказали, що вона” лідер “. Наричала на чоловіка і це означає, що вона виновата? Це маячня якась . Характер – це не показник. Якщо я попереджаю президента, що його можуть підірвати, це ще не означає, що я його хочу підірвати, але мені це “ліплять”. Після цього звідки у мене може бути довіра до правоохоронців, їх методам і експертизам ? Тому я не дуже довіряю всьому, що я побачила і почула “, – зазначила ветеран АТО.

Нагадаємо, сьогодні правоохоронці назвали підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета: Яна Дугаров, Андрій Антоненко, подружжя Інна і Владислав Грищенко, Юлія Кузьменко. Остання по телефону обговорювала можливий замах на вбивство Марусі Звіробій і викрадення її дітей.

Все буде Україна