«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Справжня леді чи звичайна простолюдинка: 5 речей, які видають твій статус

Ці речі розкажуть про те, в якому суспільстві ти крутишся

Видати дівчину з не найвищого кола спілкування може ціла купа факторів. Якщо хочеш справити враження справжньою леді, читай матеріал Clutch.

1. Вміння правильно відповісти на хамство

Кожен з нас рано чи пізно стикається з хамством. Варто відзначити, що з неадекватними людьми працює тільки один метод — ігнорування. А ось якщо відповісти на грубість грубісю можна не тільки виставити себе у поганому світлі, але і роздратувати нечемного співрозмовника ще більше.

2. Брендофілія

Одягайся елегантно і скромно. Ключовою ознакою твого стилю має бути гідність. Обважувати себе з ніг до голови брендами вже давно перестало бути чимось модним. Не варто вдягати Gucci щоб проїхатись у метро, тим більше не варто надягати підробки з величезними принтами модного бренду. У елегантності немає ціни. Вона безцінна, як і ви самі.

3. Стеж за своєю ходою

Навчися завжди і скрізь дотримуватися правильної постави — це головна ознака граціозної ходи. Красива хода змушує довго проводжати очима навіть випадкову дівчину. Навчися ходити так, щоб голова не стрибала немов м'ячик, коли ти йдеш по сходах.

4. Красиво сідай

Коли ти сідаєш за стіл, ні в якому разі не відсувай стілець зі скрипом. Коли сідаєш в машину або виходиш з неї, перекидывай обидві ноги одночасно! Коліна повинні бути зімкнуті під час всього процесу. Чоловік відкриває тобі двері, ти повертаєшся задом, попку на сидіння, а потім повертаєшся, переносячи обидві ноги в салон.

5. Вміння вести світські бесіди, підтримати розмову

Щоб ти могла підтримати будь-яку тему з чоловіком і не тільки, важливо багато читати. Читай не тільки класику і художню літературу, вибирай книги про самовдосконаленню, мотивації, отримуй задоволення від того, що відбувається навколо тебе, дивись цікаве кіно, слухай музику, ходи в театр, запишись на курси, записуй цитати і фрази, які наповнюють тебе силою і енергією.

Джерело

Все буде Україна