«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Страшний удар для олігархів! Зеленський не забарився- принципова реакція. Будуть відповідати всі

Реакція президента України Володимира Зеленського буде принциповою стосовно будь-кого з олігархів, заявив перший віцеспікер Верховної Ради Руслан Стефанчук, коментуючи запровадження США санкцій проти олігарха і колишнього українського державного діяча Ігоря Коломойського. Про це він заявив під час онлайн-дискусії, організованої Атлантичною радою США та Ялтинською європейською стратегією, в п’ятницю.

“Я хочу підтвердити, що політика президента Зеленського зводиться до того, що всі мають бути рівні перед законом, і не може бути людей, які запроваджують для держави інші правила, ніж запроваджені законодавством України. Ви бачите, як він демонстрував це і щодо того, коли було запроваджено санкції стосовно народного депутата від “Слуги народу” Олександра Дубінського, і за його рішучою реакцією щодо запровадження санкцій проти одного з олігархів Віктора Медведчука та пов’язаного з ним народного депутата Козака”, – сказав він.

Стефанчук висловив сподівання, що подібною реакція президента буде і на запровадження санкцій проти Коломойського.

“Я ДУМАЮ, ЩО АНАЛОГІЧНА ПРИНЦИПОВА РЕАКЦІЯ БУДЕ ДО БУДЬ-КОГО З ОЛІГАРХІВ, НЕЗАЛЕЖНО ВІД ЙОГО ПРІЗВИЩА ТА МІСЦЯ ПЕРЕБУВАННЯ В УКРАЇНІ, ТОМУ ЩО НАПРЯМ, ЯКИЙ ДЕМОНСТРУЄ ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ, ЦЕ ПОВЕРНЕННЯ В УКРАЇНЦІВ ДОВІРИ ДО ДЕРЖАВИ, ДЕРЖАВНИХ ІНСТИТУЦІЙ, І ЩО ДУЖЕ ДЛЯ НАС ВИЗНАЧАЛЬНЕ – ДО ПРАВОВОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ”, – НАГОЛОСИВ ВІН.

Джерело:korupciya.com

Все буде Україна