«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Таємна зустріч з Тимошенко і Аваковим. Коломойський зробив гучну заяву. Хто буде прем’єром?

Після повернення в Україну бізнесмен Ігор Коломойський вже кілька разів зустрічався з лідером “Батьківщини” Юлією Тимошенко. Про це 23 травня повідомила програма “Схеми: корупція в деталях” (проект каналу “UA: Перший” та “Радіо Свобода”).

18 травня його кортеж заїжджав в котеджне містечко “Срібна затока” в селищі Козин, де живе Тимошенко.

Біля воріт політика запаркований той же BMW, який виїжджав з офісу Коломойського, і авто супроводу самої Тимошенко – це з високою ймовірністю свідчить про те, що на той момент вона була вдома, – сказано в матеріалі.

Другий раз машини, якими користується Коломойський, їздили в Срібну затоку увечері 21 травня і ввечері 22 травня.

Тимошенко відмовилася відповідати на питання, чи зустрічалася вона з Коломойським після його приїзду в Україну.

А от в день інавгурації президента Володимира Зеленського 21 травня Коломойський зустрічався з міністром МВС Арсеном Аваковим.

“Зустріч старих друзів. Два роки не бачилися“, – так це прокоментував сам Коломойський.

Відзначимо, що лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко перед президентськими виборами регулярно відвідувала міністерство внутрішніх справ і зустрічалася з головою відомства Арсеном Аваковим.

Про те, що міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков і лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко домовилися про співпрацю, повідомлялося ще в 2017 році. Нібито нові домовленості між ними базувалися на владних амбіції обох. Тимошенко цілилась на крісло президента, Аваков – прем’єра, зараз же мова, як зазаначають джерела, очевидно буде йти тільки за місце прем’єра.

Варто зазначити, що Бізнесмен Ігор Коломойський в інтерв’ю “Українській правді”, яке вийшло 23 травня, заявив, що не вважає екс-президента України Петра Порошенка своїм ворогом.

“Ставлюся погано, але ворог – це особисте. Він же не мій особистий ворог. Те, що я погано до нього ставлюся, це не стільки те, що він зробив щодо мене, а скільки щодо країни. Убив надії. Удруге поспіль… Він мене – так, [уважає ворогом], тому що я для нього реально ворог. А він для мене – ні”, – заявив бізнесмен.

На запитання, чому для Порошенка він ворог, Коломойський відповів: “Тому що я завадив йому обратися. Був одним із тих, хто завадив йому обратися”.

“Ви ж самі перераховуєте. У його свідомості. Що я допомагав  Зеленському, що я допомагав [колишньому кандидату у президенти, лідеру парламентської фракції партії “Батьківщина” Юлії] Тимошенко, що я допомагав іншим. Що я декларував, що я допомагаю всім, хто проти нього. І хто завадить йому обратися на другий строк. Ви самі назвали. І те, що ви називаєте, у його голові. Але воно ж завжди має гіперболізований вигляд. Так, я допомагав. Але те, що ти допоміг на рубль, потім тобі порахують, що це був мільйон”, – сказав він.

Коломойський розповів, що після його повернення в Україну з Порошенком він не зустрічався, а востаннє спілкувався з екс-президентом майже два роки тому. 

slovech.co

Все буде Україна