«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Так хочуть "відмити"? У ДТП із Трухіним з'явилася "особа в червоному одязі" - ДБР запевняє, не знає, хто був за кермом

Слідчі Державного бюро розслідувань вивчили відео з камер у справі ДТП за участі автомобіля з народним депутатом Олександром Трухіним і встановили, що за кермом за певний час до аварії була людина у червоному одязі. Про це повідомили у ДБР.

"У Державному бюро розслідувань вивчили матеріали з відеокамер від Полтави до Києва, які фіксували пересування машини народного депутата України Олександра Трухіна у день ДТП. Слідчі Бюро виявили, що на усіх камерах від Полтави до Борисполя за кермом Audi A8 перебувала особа в одязі червоного кольору. Зокрема, це зафіксувала й остання, на той час робоча камера, розташована у центрі міста Бориспіль", - йдеться у повідомленні.

При цьому у ДБР зауважують, що аварія трапилася на ділянці дороги, де було демонтовано камери спостереження. "Тому було призначено низку експертиз, які б установили особу водія у момент ДТП. Наразі завершено чотири експертизи, остання – п’ята – триває. Після її завершення можна буде остаточно дати відповідь щодо особи водія", - заявляють у ДБР.

У Бюро зазначають, що після початку розслідування ДБР зверталося офіційно до поліції, щоб надали усі матеріали, але з невідомих причин ці матеріали надані не були.

"Сьогодні на допит як свідка слідчі Бюро викликали повторно поліцейського, відео з камери якого поширило інтернет-видання. Слідчі мають з’ясувати, серед іншого, чому він не повідомив на попередньому допиті у ДБР цю інформацію. Зауважимо, жодних намірів оголошувати підозру поліцейському слідчі не планують", - пояснили у Бюро.

Все буде Україна