«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Вжаримо Росію! Буду дуже рада, якщо мені дозволять це зробити.” – заступник міністра закордонних справ України Олена Зеркаль

Факти, які вже довели в міжнародних судах українські дипломати і юристи підтверджують, що Росія причетна до війни в Україні. Росія більше не має права говорити, що в Україні громадянська війна і Москва не має ніякого відношення до конфлікту, який відбувається на сході України. Росія веде пряму військову агресію проти України. Про це в ефірі Bihus.Info розповіла заступник міністра закордонних справ України Олена Зеркаль.

Вона зазначила, нам потрібно бути чесними самим перед собою, щоб наші онуки знали правду, що було в Україні в 2014, 2015 року, 2016, 2017. Якби Україна в суді не поставила Росію на своє місце, то не виключено, що в історії б все відобразилося, як «фaшиcти вбuвaли російськомовних громадян».

За словами дипломата, їй бачиться правильним, щоб онуки українців чітко знали, що ситуація на сході була спровокована Російською Федерацією, яка поставляла на Донбас зброю і, що завдяки цьому в Україні гинули люди.

Все буде Україна