«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Тарас Чорновіл: Так от, злобний карлик Зеленський уже остаточно відкрив своє лице. Те, що відбувається…

Рано чи пізно злочинна колоборантська влада мала це зробити. Почався напад на опозиційні медіа. Зараз ДБР проводить обшук у приватному помешканні офіційного засновника телеканалу “Прямий” Володимира Макеєнка.

Усі показові ніби то атаки на телеканали Медведчука були лише димовою завісою. Медведчука особисто не рухали й не обшукували ні його маєтки, ні офіси, ні телеканали. Коротка інтрижка з можливістю позбавлення ліцензії 112-го давно вичерпалася після того, як Зеленський зайняв відверто капітулянтську позицію пред вимогами кремлівського кума Медведчука, а канал став більш лояльним.

Прямий сьогодні найбільш ворожий для Зеленського й усієї його олігархічної гоп-компанії. Напряму увірватися в студії Прямого зараз не відважилися. Не так давно вже спробували й відчули значний опір. Тоді відступили, а зараз вирішили зайти з іншого боку – через засновників, підрубуючи фінансову базу телеканалу.

Так от, злобний карлик Зеленський уже остаточно відкрив своє лице. Те, що відбувається – це ранній путінізм. Хочете завтра жити, як при Путіні, післязавтра, як в гебістському Союзі й мати перспективи сталінізму-фашизму? Тоді й далі заявляйте про свою підтримку зеленій слизі. Котимося вниз ми справді рекордними темпами.

Тарас Чорновіл

Все буде Україна