«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Телеканал Відео. “Прямий” купив квартиру сім’ї загиблого шахтаря після перепалки з Зеленським

Український телеканал “Прямий”, співвласником якого є п’ятий президент України Петро Порошенко, придбав квартиру сім’ї загиблого шахтаря Михайла Павлика.

“Дуже рада, що мати і троє дітей мають своє житло після трагічної смерті батька на шахті “Лісова”. Цей псевдоконфлікт із президентом, який роздули боти на фейкових сайтах, показав, хто є хто. Президент обіцяв, а “Прямий “канал зробив. Я пишаюся, що канал “Прямий”, на якому я працюю, показав свою людяність, а не порожні розмови”, – розповіла журналістка “Прямого” Ольга Зеліско.

Вдова загиблого шахтаря Антоніна Павлик розплакалася, коли дізналася, що вона стала власницею квартири. Разом з представником телеканалу вона вирушила до нотаріуса для оформлення прав на житло.

Нагадаємо, що увечері 29 травня президент Зеленський прибув на зустріч із родинами загиблих. Він звернув увагу на те, що сім’ям загиблих шахтарів потрібно надати належну допомогу.

Зокрема, під час візиту на шахту Львівщини, президент України Володимир Зеленський мав словесну перепалку з журналісткою телеканалу “Прямий”. Зеленський запропонував журналістці, щоб він і телеканал “Прямий” скинулися 50% на 50% і купили квартиру сім’ї шахтаря.

Глава держави звернувся до журналістки “Прямого” Ольги Зеліско зі словами: “Тому що ви, канал “Прямий”, можете допомогти. Давайте з вами зараз купимо квартиру, давайте, “Прямий” канал, ми з вами пообіцяємо і разом із вами… Я куплю квартиру, що ви мене тут до інтерв’ю ведете?”.

Зазначається, що вдова і троє дітей будуть проживати в тій же квартирі на вулиці Сокальській у Червонограді, яку вони орендували, повідомляє прес-служба телеканалу.

Все буде Україна