«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Теракт у Керчі: чому це може бути спланованою акцією російських спецслужб

17 жовтня в Криму у місті Керч стався вибух у коледжі.

Дана ситуація може бути використана для нагнітання істерії навколо кримських татар, як однієї з можливих версій теракту.

Пов’язаних з цим вибухом затримань скоріш за все не буде. Але певні перевірки, нагнітання, прокачування цієї теми в засобах масової інформації, як однієї з вірогідних, точно будуть присутні.

Скоріш за все ми почуємо це з інтонацією: “Ну цього разу не татари, але якщо б вони, то підірвали би школу і щоб ми робили”. В такому дусі російська пропаганда висвітлюватиме події в Керчі.

Ми не можемо відкидати сценарій, що вибух у керченському коледжі – спланована акція російських спецслужб. Оскільки ми пам’ятаємо Беслан, інші ситуації з багатоповерхівками Російської Федерації, де неодноразово теракти використовували як акти залякування та інструменти політичної боротьби, акцентування влади Путіна.

Даний випадок 100% використовуватиметься як підлаштований, хоча є варіант, що це дійсно нещасний випадок.

Хто б цього не робив, все одно російські спецслужби та російський пропагандистський апарат буде прокручувати ситуацію, щоб відвернути увагу як від внутрішнього напруження в країні, так і від соціальних негараздів.

За матеріалами

Все буде Україна