«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Ти – наш Ангел”: У «Дизель шоу» вшанували пам’ять Марини Поплавської зворушливим зверненням

Виповнилося 40 днів з моменту трагічної ДТП, в якій загинула актриса Марина Поплавська. У зв’язку з цим її колеги виступили зі зворушливою заявою.

Відповідна публікація з’явилася на офіційній сторінці «Дизель Студіо» в Facebook. У прес-службі студії зворушливо попрощалися із загиблою артисткою.

«Сьогодні 40 днів як немає з нами Марини Поплавської. Православні вірять, що на сороковий день Душа покидає Землю – але ми знаємо, тепер ти – наш Янгол. І відчуваємо #МарінаЗнами … Королева гумору, Мудра, Добра, Глибока і Талановита Людина – тебе, як і раніше, люблять мільйони. Тебе не перестанемо любити ми, рідні та близькі, друзі. Низький уклін і гори твоя Зірка!», – йдеться в повідомленні.

У коментарях українці висловлюють співчуття і згадують Поплавську.

«Так гірко! Лети легко і знай, ти Янгол, що не перестанеш бути тут з нами, Марино! Ти живеш в серцях і на екрані !! Царство небесне!», «Дуже сумно до сих пір не можу змиритися з думкою, що вона не з нами Царство їй Небесне і вічна пам’ять!», «Хай її душа спочиває з миром! Людина жива поки її пам’ятають!», – пишуть люди.

Все буде Україна