«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Триповерхові хороми. Як виглядає особняк “скромного батюшки” Павла, у якого побувало СБУ

Сьогодні зранку протягом декількох годин Служба безпеки обшукувала особняк в селі Вороньків, який належить Павлу Лебедю – в церкві владиці МП Павлу, відомому своїми пристрастями до непристойно дорогих автомобілів і прокльонів з приводу і без.

Зокрема журналіст 5 каналу повідомив, що обшук в маєтку Павла завершено, а митрополит поїхав з маєтку на своєму авто. Пізніше сам священик заявив, що цим маєтком не користується з 2013 року. Також він сказав, що про обшуки його попередили ще вночі, а хтось в його будинок підклав брошуру 2017 року.

Нагадаємо, СБУ розслідує кримінальне провадження на основі статті 161 КК – порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності або ставлення до релігії. 25 жовтня 2018 на хостингу YouTube з’явився відеозапис з інтерв’ю Павла під назвою “Митрополит Павло про Філарета: Він з бісом поцілувався”.

Сам Павло заявив, що розслідування його слів на адресу Філарета – це політичний тиск. До слова, священик відомий і як колишній депутат-регіонал.

Джерело

Все буде Україна