«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Цeй старовинний метод омолодження і підтяжки обличчя подруга привезла з Японії… 5 днів і ви не впiзнаєте сeбе в дзеpкалі

За старовинним японським традиціям, жіноче обличчя має завжди бути бездоганним. Нічого не змінилося і на сьогоднішній день.

 

Високотехнологічна японська реальність дуже добре поєднується з буденним життям з традиціями, звичаями і перевіреними часом рецептами. 

Самі ефективні рецепти і методики японки дбайливо зберігають і сьогодні, а заповзятливі косметичні марки примудрилися експлуатувати цей безцінний спадок до своєї чималої вигоди.

Ми сьогодні підготували для тебе деякі маловідомі за межами Японії секрети про те, як надати шкірі обличчя неймовірну свіжість і красу, а також зберегти її на довгі роки.

Найголовніше в розглянутій методиці – поєднання простих і доступних, але не зовсім звичайних рецептів косметичних масок, з ретельним дотриманням порядку їх застосування.

Один з головних секретів цих рецептів – використання молока. Японські красуні переконані, що доросла жінка не повинна вживати молоко всередину, тому що воно шкодить її здоров’ю і порушує гармонійну роботу організму, але зате вона повинна рясно використовувати його для догляду за своїм обличчям і тiлом.

Програма складається з 5 процедур і розрахована на 5 днів. Повторювати її можна один раз на місяць, не частіше і не рідше. Процедури краще виконувати перед сном, щоб дати шкірі побути в розслабленому стані до засипання.

День №1 – очищення

Для того, щоб очистити шкіру, приготуй маску з молока і вівсяної пудри. Візьми півсклянки вівсяної пудри (змолоти вівсяні пластівці в кавомолці) і стакан теплого молока. Розводь поступово пудру молоком до тих пір, поки вона не прийме консистенцію густої сметани.

Нанеси маску на обличчя на півгодини, змий кип’яченою водою.

День №2 – пілінг

Для того, щоб відлущити омepтвілі частинки шкіри з твого обличчя і дати можливість шкірі дихати і сяяти з новою силою, приготуй суміш з цукру і молока. Візьми півсклянки цукру і стакан теплого молока. Розводь обережно цукор молоком до того стану, щоб вийшла однорідна кашка – так, щоб ти могла взяти цю суміш в руку.

Нанеси маску на обличчя і обережно круговими рухами кінчиками пальців роби легкий масаж обличчя. Переміщай пальці по масажних лініях. Роби масаж протягом 5-7 хвилин. Потім залиш маску ще на 10 хвилин на обличчі. Змий все кип’яченою водою.

День №3 – відбілювання

Для того, щоб шкіра виглядала більш молодою, вона повинна мати однорідний колір. Для цього застосовується відбілююча маска. Візьми стакан молока, 5-7 ягід полуниці і ложку мигдалевого масла. Поклади полуницю в молоко і постав на самий слабкий вогонь, дай молоку закипіти і вимкни через хвилину.

Витягни полуницю з молока, розімніть її виделкою – так, щоб вийшло пюре, і додай в пюре мигдальне масло, добре все перемішати.

Отриману маску нанеси на обличчя і залиш на півгодини, потім змий кип’яченою водою.

День №4 – зволоження

Щоб зволожити шкіру обличчя і зробити її більш пружною, готується маска з молока і свіжого огірка. Натри на тертці 1-2 огірка (залежить від розміру).

Візьми огіркову суміш, відокремивши її від огіркового соку, так щоб вона була досить сухою. Додай 4 столових ложки гарячого молока і гарненько все перемішати. Отриману суміш нанеси на обличчя і залиш на 20 хвилин, потім змий кип’яченою водою.

День №5 – ліфтинг

Для підтяжки овалу обличчя прекрасно підходить маска з молока, меду і яйця. Для цього 1 ст. ложку молока і 1 ст. ложку меду перемішати, додай сире яйце і добре збuй отриману суміш. Нанеси її на обличчя і дай висохнути. Після цього змий все кип’яченою водою.

Джерело

Все буде Україна