«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

У Львові водій вигнав з маршрутки двох дітей із багатодітної сім'ї (фото)

5 вересня, у львівській маршрутці трапився ще один інцидент через пільговий проїзд дітей. Про це повідомила обурена мама двох хлопчиків із багатодітної сімї на сторінці Гарячої лінії Львова.

"Я вже незнаю як діяти з маршрутом №8! Вчора 5 вересня водій 8-ї маршрутки на вул.Чорновола (район ТЦ Арсен) о 14:36 вигнав з автобуса моїх двох синів-школярів тому що ми багатодітна сім'я! Діти немали нажаль по 5 грн, бо купили собі булочку після уроків. Він навіть не дав можливості показати посвідчення багатодітної сім'ї. На слова моїх синів що "ми багатодітна сім'я" вигнав з автобусу!

Можете собі уявити стан моїх дітей?? Вони були настільки шоковані поведінкою водія...Чекали 30 хвилин на маршрутку при жарі, і тут ще й вигнав. Я в такому шоці, що аж зле...
Скажіть будь-ласка як "вичислити" того водія???
В мене слів немає!!! Допоможіть будь-ласка хто зможе! Ось цей водій вигнав моїх дітей з маршрутки! Хам ще той!!! Додаю фото зроблені особисто мною", - сказано у дописі мами дітей, пані Ліліани.

На Гарячій лінії зазначили, що за наданою інформацією від керівництва автопідприємства ТзОВ "Міра і К" водію оголосили догану.

Все буде Україна