«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 31 січня 2022 — що обіцяють астрологи

Овен

Овнам день додасть позитивних емоцій і допоможе зміцнити позитивне мислення. Незважаючи на настільки приємну динаміку, сьогодні може зберігатися пасивність, але обумовлена аж ніяк не вашим невір'ям в свої сили. Реалізовувати ті чи інші привабливі ідеї вам може бути просто лінь. Також, ви можете всюди шукати неіснуючий "другий план", замість того, щоб довіряти своїм відчуттям і слідувати інтуїції. Найбільш сильно вас буде залучати атмосфера чуттєвості, духовності або секретності, інформує Ukr.Media.

Телець

Сьогодні Тельців радує ситуація в особистому житті. Не настільки романтичні Тельці із задоволенням займуться справою, якщо вона є одночасно джерелом користі і задоволення. Залежно від характеру захоплень, ви можете провести весь день в саду, на кухні, з дітьми, за ювелірною обробкою плодів своєї праці або корисним прикладним хобі. Трудотерапія здатна стати найкращими ліками після стресу.

Близнюки

У цю добу зростає природна потреба в домашньому затишку, звичних зручностях. Посилюється тяга до смачних страв. Тривалі відлучки небажані, по можливості залишайтеся вдома. Якщо ви подорожуєте, приділіть додаткову увагу облаштуванню тимчасового притулку. Навіть найбільш легковажні Близнюки сьогодні можуть стати розважливими, проте ризикують проявити скупість не там, де треба. У будь-якій ситуації непогано мати при собі готівку, але не варто брати з собою занадто великі суми.

Рак

Щоб день був вдалим, озирніться в обстановці і підлаштуйтеся під пропоновані вам умови. Жінкам-Ракам сьогодні варто більше контактувати з родичками, подругами, сусідками. Добре відвідати салон краси або інший заклад, орієнтований на задоволення чисто жіночих потреб. Якщо ви погано розбираєтеся в модних трендах, але не хочете промахнутися у виборі власного стилю, не покладайтеся тільки на свою інтуїцію. Непогану підказку можуть дати модні журнали, сторінки жіночих сайтів.

Лев

Сьогодні Левам цікаві не тільки контакти в їх найближчому оточенні або в зоні досяжності, а й новини з віддалених регіонів. Незважаючи на деякі неминучі обмеження і неузгодженості — наприклад, на короткі обриви зв'язку або моменти непорозуміння — день обіцяє стати ненудним, інформативним і надихаючим. Ймовірно, ви будете стежити одночасно за кількома сюжетами, людьми або територіями.

Діва

Сьогодні Дівам важливо бути на одній емоційній і світоглядній хвилі зі своїм оточенням. Без тонкого налаштування на потреби співрозмовника або на культурний код середовища для вас в черговий раз виявляться загадкою чужі мотиви. Вербальний контакт виявиться не кращим рішенням: ваші жарти, креативні підходи і спроби раціоналізації чужих почуттів не матимуть успіху, довірчий діалог втратить сенс.

Терези

Терези сьогодні не в найвигіднішому становищі. Щоб успішно переслідувати свої інтереси, вам належить вгадувати непередбачувану логіку подій або оригінальну тактику противника, а також рахуватися з примхами близьких людей. Може приготувати сюрприз домашня обстановка. Найбільш чутливими до перепадів свого і чужого настрою можуть стати Терези, народжені в середині жовтня. Особисті ініціативи, домашні перетворення, участь у колективних проєктах бажано перенести на завтра.

Скорпіон

Скорпіонам корисно роздати борги, позбутися від морально застарілих речей, програм, прийомів, зв'язків. Доречна відмова від невідповідних і неякісних продуктів, напоїв, ліків, помилкових цінностей, непрацюючих правил і принципів. Не зашкодить інспекція майна, оцінка перспектив заробітку. Примноження добробуту другорядне, на перше місце краще поставити збереження ресурсів, оптимізацію бюджету. Не варто триматися за слабкі проєкти, краще вилучити з них кошти і пошукати інший шлях.

Стрілець

Не той день, коли Стрільці можуть потішити самолюбство просто так. Щоб мати авторитет, необхідно бути справжнім майстром і досвідченим професіоналом, в іншому разі, вас легко затьмарять більш "підковані" суперники. Варто бути обережнішими у фінансових справах, у поводженні з грошима і цінностями. Не рекомендуються важливі вкладення і придбання. Корисно позбутися від мотлоху, немодних і зайвих речей.

Козоріг

День вдалий для закріплення давнього співробітництва, а також для закладки нових продуктивних взаємин на основі старого сценарію. Найбільш успішно складуться справи у Козорогів, від природи наділених чутливістю і здатністю до емпатії. У подружніх стосунках важливо дотримуватися традиційних природних ролей чоловіка і жінки, особливо якщо планується поява дітей. У справах серцевих не обманюйте уявною легкістю роману: не виключено, що ви обидва прив'язані сильніше, ніж думаєте.

Водолій

Багато дрібниць цього дня мають тонкий невловимий підтекст. Постарайтеся розгадати його вчасно, інакше вплутаєтеся в цілу низку дивних і не дуже приємних подій. У цей день не варто займатися питаннями, пов'язаними з боргами, фінансуванням, взаєморозрахунками, зберіганням цінностей, підбором кадрів. Надто довірливі Водолії можуть постраждати від неохайності людини, яку вважали своїм вірним другом і однодумцем. При цьому не виключені як матеріальні втрати, так і духовні розчарування.

Риби

Вдалою буде ініціатива в сімейних справах. Сприятливі відносини з протилежною статтю. Гарний день для професійних справ і бізнесу, пов'язаного з нерухомим майном, фермою, послугами та продуктами.

Все буде Україна