«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

У нас тут свої “солсберійські шпилі” намалювались. Працював собі фіскал на КПВВ Мар’їнка. І завів фіскал собі коханку з Донецька..

У нас тут свої “солсберійські шпилі” намалювались.

Історія романтична. Майже, як про ГРУшників. Працював собі фіскал на КПВВ Мар’їнка.

Пропускав вантажі за гроші. Працював під тамтешніми СБУ. Все, як в книжці написано.

І завів фіскал собі коханку з Донецька. Коханка провозила вантажі з продуктами через КПВВ на його зміні. Вони не ховались. Всі там про них знали. Це породило ілюзію безпеки і вседозволеності.

Контрабандистка та фіскал “просто хотіли бути щасливі разом”, як ГРУшники. І хоча гроші та щастя люблять тишу, вона на своїй сторінці в фейсбук виставила аватаркою спільну фотку з фіскалом (Донецьк там у неї, до речі, був прописаний під росією). Там же, у відкритому доступі вона виклала всі інші спільні фотки з ним: зі Святогорська, з моря, з парку розваг, з-поміж своїх ніг його, коханого, в трусах в номері готелю…

Одній людині на цей стид дивитись було не байдуже. Він підсвітив ситуацію. Вона пішла “на гору”. Два дні назад фіскала затримали оперативники СБУ на хабарі. Живемо ми в гібридні часи, тому переможенька тут теж вийшла якась гібридна. Вгадайте, кого тепер звинувачують в організації трафіку? Так, людину, яка цю ситуацію і підсвітила, в надії на її подальшої реалізацію.

Він боровся з цим ганебним явищем ще з 15 року, допомогав нам. Цією ситуацією його змусили звільнитися з органів. Живе зараз в хостелі, в Києві. Шукає роботу.

Отакі справи.

Джерело

Все буде Україна