«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

У Вакарчука лопнуло терпіння — він різко висказався про Зеленського по повній: кадри…

Лідер групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук відмовився підтримати кандидата в президенти Володимира Зеленського, так як вважає бажання «домовлятися» з Росією колабораціонізмом.

Журналістка Тетяна Шустрова заявила про жорстку позицію музиканта Святослава Вакарчука щодо шоумена Володимира Зеленського, який претендує на пост лідера України, передає «Діалог.UA».

За її словами, багато українців хотіли б проголосувати за самого фронтмена «ОЕ», якби той висунув кандидатуру, але помилково переключилися на Зеленського, незважаючи на те що прирівнювати його до Вакарчуку неприпустимо.

«Це два абсолютно різних світи і світогляду. Якщо Святослав – високоосвічена людина, кандидат фізико-математичних наук і справжній патріот, який підтримував революцію гідності, Володимир виявився нездатним перемножити кілька цифр, вираховуючи зарплату вчителям, висміював України в недалеких жартах і знущався над Майданівці в шоу-програмах », – пише Шустрова.

Вона зазначила, що Вакарчук публічно засудив політиків за готовність домовлятися з Росією. Також журналістка підкреслила, що своєю заявою дав зрозуміти, що Зеленського підтримувати не можна.

 

Пише - bbc-ccnn.com

Все буде Україна