«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

У відповідь на агресію Путіна підпалили консульство Росії (Відео)

Через паркан кидали фаєри, палили покришки

У Харкові українці прийшли під генеральне консульство країни-агресора Росії на акцію протесту проти того, що ворог витворяє в Керченській протоці. Біля консульства посилили охорону. Про це стало відомо з повідомлень в місцевій пресі. Протестуючі вимагають негайного розриву дипломатичних зв'язків з Росією. Також люди принесли під генконсульство покришки і встановили намет "Національного консульства". Навколо будівлі зібралися кілька десятків поліцейських і нацгвардейцев.

Шини загорілися, через паркан полетіли фаєри. В результаті на території генконсульства спалахнула пожежа. Поки "у верхах" вирішують питання про введення воєнного стану на всій території України, прості люди відновлюють справедливість своїми методами. Агресією на агресію, хоч і в менших масштабах, вирішили відповісти українські націоналісти. І це справедливо.

На стінах будівлі написано "Росія окупант" і "Росія = агресор". Також під посольство принесли паперові кораблики як символ протесту проти морської агресії в Керченській протоці.

Як раніше повідомляв  "Знай.ua", Україна заговорила про відверте "воєнне протистояння" в Азоаському морі "откровенном военном противостоянии" в Азовском море.

Джерело

Все буде Україна