«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

У Зеленського прийняли екстрене рішення, соратники Порошенка такого не очікували!

Прихильники екс-президента України Петра Порошенка злякалися нового рішення Володимира Зеленського

В Адміністрації президента планують внести зміни в правила дрес-коду для співробітників в офіційні документи. Про це повідомила представник команди Зеленського Ірина Побєдоносцева.

Зокрема, співробітникам дозволено приходити на роботу в шортах і зі своїм ноутбуком. Ініціатором змін виступив підприємець і волонтер Давид Арахамія, який балотується до парламенту від партії «Слуга народу».

За його словами, його не пускали в Адміністрацію президента через дрес-код, але після розмови з комендантом питання вдалося врегулювати.

«В АДМІНІСТРАЦІЮ ВЖЕ МОЖНА ПРИХОДИТИ В ШОРТАХ. МЕНЕ НЕ ПУСКАЛИ. КАЖУТЬ: ДРЕС-КОД. Я КАЖУ: ХТО ДРЕС-КОД ЗАТВЕРДИВ? ВОНИ КАЖУТЬ: НЕ ЗНАЄМО. Я ЗНАЙШОВ КОМЕНДАНТА. КАЖУ: А ЧОМУ ДРЕС-КОД, ЧОМУ НЕ МОЖНА В ШОРТАХ? І ЗНАЙШЛИ ДОКУМЕНТИ. ПОМІНЯЛИ ДОКУМЕНТИ. ЗАРАЗ МОЖНА», – ЗАЗНАЧИВ ВІН.

Також він посприяв скасуванню заборони на відвідування будівлі АП з ноутбуком, аргументуючи тим, що iPhone і iPad як планшет фактично нічим не поступаються ноутбуку.

«РОЗУМІЄТЕ, В АДМІНІСТРАЦІЮ ПРЕЗИДЕНТА НЕ МОЖНА БЕЗ СПЕЦІАЛЬНОГО ДОЗВОЛУ ПРОЙТИ З КОМП’ЮТЕРОМ. АЛЕ ТУДИ БАГАТО ЖУРНАЛІСТІВ ХОДИТЬ, ЕКСПЕРТІВ. І В НИХ Є КОМП’ЮТЕРИ. Я КАЖУ: ЧОМУ IPHONE МОЖНА, IPAD ЯК ПЛАНШЕТ МОЖНА (ЦЕ Є ФАКТИЧНО КОМП’ЮТЕР), А КОМП’ЮТЕР ВЖЕ НЕ МОЖНА? ОТ ЩО ЗА ДУРНЯ? ПРОСТО НІХТО НЕ «ПАРИВСЯ». Я ЗНАЙШОВ ДОКУМЕНТ, ЯКИЙ ЦЕ РЕГЛАМЕНТУЄ. МИ ПІШЛИ І ПІДПИСАЛИ ДОКУМЕНТ, ЩО ЗАРАЗ МОЖНА І З НОУТБУКОМ. ТОБТО ЦЕ ТАКІ ВЖЕ ДВІ МАЛЕНЬКІ РЕФОРМИ», – СКАЗАВ АРАХАМІЯ.

В мережі почали активно обговорювати цю новину, не зміг пройти повз і Макс Бужанський, який прокоментував її на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема він звернув увагу на реакцію прихильників Порошенка:

«ШОКУЮЧА НОВИНА ПРО ТЕ, ЩО В АП ДОЗВОЛИЛИ ХОДИТИ В ШОРТАХ, ПРИГОЛОМШИЛА ПРИХИЛЬНИКІВ ПЕТРА ОЛЕКСІЙОВИЧА. А В ЧОМУ ВИ РАНІШЕ ТУДИ ХОДИЛИ? ТАК НЕ ХОДИЛИ В ЖИТТІ. ТАК ЯКА ВАМ РІЗНИЦЯ, В ЧОМУ ТУДИ ХОДЯТЬ?) ЖИТТЯ В БОРОТЬБІ, З ЧИМ, ЇМ ВСЕ ОДНО», – ПИШЕ БУЖАНСЬКИЙ.

Користувачі мережі підтримали висловлення блогера:

«МОЖЕ, ШОРТИ, І ПЕРЕБІР. АЛЕ ВЖЕ КРАЩЕ, НІЖ В КОСТЮМІ ЧЕРЕЗ ЛІФТ З ПАРКОВКИ ЗІ СПОРТИВНИМИ СУМКАМИ З КЕШЕМ., «НІ НУ В М’ЯТИХ КОСТЮМАХ І ДІРЯВИХ ШКАРПЕТКАХ ЦЕ НОРМА… А ШОРТИ, ЦЕ ЗВИЧАЙНО ТРАГЕДІЯ) ТУТ Я ПОВНІСТЮ ЗГОДНА)», «ТАК ПІДЖАК, У ШТАНИ ВОНО ЗВИЧАЙНО ЗВИЧНІШЕ)», «ВЕСЬ ПАФОС ЗІПСУВАЛИ», «ПРОСТО ПЕТРО ОЛЕКСІЙОВИЧ В ШОРТАХ БУДЕ ВИГЛЯДАТИ НЕ ДУЖЕ. ОСЬ І РОЗХВИЛЮВАЛАСЯ ЕЛІТА.», «ВОНИ ПЕРЕЖИВАЮТЬ;) В ШОРТИ МЕНШЕ ВЛАЗИТЬ;)».

Джерело

 
Все буде Україна