«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

В ОБСЄ зробили тривожну заяву щодо ліквідації ватажка ДНР

Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ не бачили тіл ватажка ДНР Олександра Захарченко та його охоронця, які загинули в результаті вибуху в кафе “Сепар” в Донецьку 31 серпня.

Про це випливає зі звітів місії, передає УНІАН.

Згідно з даними зі звіту, вибух стався менш, ніж в 200 метрах від офісу ОБСЄ в Донецьку. Прибувши на місце вибуху, спостерігачі побачили, що район навколо ресторану було огороджено. Один з командирів бойовиків розповів їм, що в результаті вибуху загинув Захарченко, ще один бойовик отримав важкі поранення.

Також їм розповіли, що поранення отримали ще дев’ять чоловік. 3 вересня, на наступний день після похорону Захарченко, спостерігачі ОБСЄ уточнювали інформацію про постраждалих і загиблих в результаті вибуху.

У морзі Донецької обласної клінічної лікарні імені М. І. Калініна їм розповіли, що до них було доставлено тіла ватажка ДНР і його охоронця. Про інших постраждалих в результаті вибуху в лікарні відмовилися розповідати без дозволу бойовиків.

Медики Інституту невідкладної і відновної хірургії імені В. К. Гусака розповіли, що до них надійшли шість постраждалих від вибуху, але додаткову інформацію надати відмовилися.

За матеріалами

Все буде Україна