«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

В окупованому Луганську після тортур "поліції" помер інвалід

Вбивці в погонах замітають сліди

 

У Жовтневому районному відділі поліції на допиті помер інвалід. Так звані "копи" з окупованих територій загнали людину в могилу і спробували замести сліди вчинку, на який не пішла би навіть тварина.

Подробиці опублікував  блогер і український патріот з окупованих територій «Necro Mancer». У соцмережах прихильників «руського світу» він знайшов трагічну історію про роботу «правоохоронних органів» окупантів, - пише Znaj.ua

Трагедія сталася 28 грудня. У Жовтневому районі була задушена старенька, її родича силою затягли на допит і стали вимагати зізнатися у вбивстві. Чоловік, уродженець Луганська по імені Сергій Володимирович Беляков, 1967 року народження, був інвалідом. Він попередив "поліцію", що не може довго сидіти, однак звірам у погонах було все одно. Прохання дозволити йому прилягти тварі проігнорували. В результаті чоловік помер прямо на допиті.

"Згідно з висновком судмедекспертизи смерть настала в результаті тромбофлебіту глибоких вен нижніх кінцівок, ускладнилися тромбоемболією легеневих артерій".

"Поліцейські" оформили справу так, ніби підозрюваному стало погано вже в холі, тобто після допиту. Однак автор тексту впевнений, що якщо це і було так, то в хол підозрюваного вивели чисто формально, щоб відразу ж завести його назад. Таким чином "слідчі" продовжують відведений час на допити: "Ми поговорили і відпустили людини, але він не захотів йти".

Все буде Україна