«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

В Польщі зразу після випуску закрили першу російськомовну телепередачу за фальсифікацію історії та викривлення фактів

Російська телепередача «Русскій голос», що недавно вийшла на польському каналі TVP 3 Białystok, закрилась після першого випуску. Транслювали її на телебаченні польського міста Білосток.

 

 

Про це інформує співавтор передачі, секретар Російського культурно-просвітницького товариства в Білостоці Андрєй Романчук, передає Eaddaily.
“31 травня мав місце перший і поки останній випуск відродженої телепередачі “Русскій голос”. Це єдина в Польщі телевізійна програма російською мовою, призначена для російської національної меншини в Польщі”, – повідомив Романчук.

За його словами, програма вийшла після майже 9-річної перерви, проте відразу після її ефіру, з 2 червня, канал TVP 3 Białystok зняв її з ефіру.

Причиною закриття стала фaльсифікація історії – пpопаганди російської версії Другої світової вiйни.

В першому випуску «народні кореспонденти» розповіли про покладання на православному кладовищі в П’ятінці квітів на могили червоноармійців в день 75-річчя «Дня перемоги». Також в програмі звучало російське «Велика вітчизняна війна» і мелькала георгіївська стрічка.

Сподіваємося, що і в нас в Україні закриватимуть відповідні пропагандиські переда.

Не здогадуєтесь чому в Польщі не має "руского міру", реваншистів та любителів СРСР в такій кількості як в Україні? Там не зомбують людей і захищають їхні права. Ніхто не носиться із російською мовою та історією, не має російської церкви. Як наслідок - Польща в ЄС, а ми їздимо до неї збирати полуниці!

Все буде Україна