«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

«В рамках того, наскільки поінформований я, – ні.» У команді Зеленського натякнули, що в подальшому не бачать Супрун на посаді глави МОЗу

Команда новообраного українського Президента Володимира Зеленського дала зрозуміти, що не має наміру зберігати Уляну Супрун на посаді міністра охорони здоров’я в майбутньому.

Про це один з ідеологів команди Зеленського Руслан Стефанчук, що відповідає за питання реформування державних інститутів та законопроектну роботу, заявив в ефірі телеканалу «112.Украіна» у відповідь на запитання журналістів про подальші перспективи роботи Супрун, передає Інтерфакс-Україна.

«В рамках того, наскільки поінформований я, – ні», – пояснив він.

Крім того, Стефанчук повідомив, що рівень медичного забезпечення, пропонований на сьогоднішній день, це не та реформа, на яку сподівалися українці.

«Безумовно, є якісь зрушення в боротьбі з фармацевтичною мафією, але це не означає, що кожна людина домоглася того рівня, який був свого часу в інших країнах, які проводили ті ж непопулярні реформи», – зазначив він. Також соратник Зеленського додав, що команда новообраного президента вважає «страхову медицину панацеєю від усіх бід».

Все буде Україна