«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

В Україні запрацював ще один міжнародний аеропорт

29 липня аеропорт "Полтава" після реконструкції вперше прийняв пасажирський рейс.

"Близько 3-х десятків іноземних туристів із Запоріжжя прилетіли на середньо магістральному літаку "Як-40" та приземлились на злітно-посадковій смузі полтавського аеропорту", – повідомляє інформаційне агентство "Новини Полтавщини".

Видання опублікувало перші враження пасажирів літака.

"Ми - група іноземних авіалюбителів і часто любимо літати на таких літаках, як "Як" до інших міст. Україна дуже красива країна, в Полтаві ми перший раз. Політ дуже сподобався, нас зустрічали дівчата в національних костюмах. У Полтаві є музей авіації, подивимося рідкісні літаки", – розповів турист із Нідерландів Єрун Кейзер.

А от командир літака "Як-40" Олександр Жигалов згадав, як востаннє прилітав до Полтави років 30 тому.

"Політ проходив нормально, практично в ідеальних умовах, полоса гарна, м’яко приземлились, пасажири залишились задоволені. 30 років тому був у Полтаві, тоді ще був рейс Полтава-Сочі, була ночівля, гарне кафе, жили в готелі "Інтурист". За 30 років аеропорт у Полтаві дуже змінився, став кращим", – говорить Олександр Жигалов.

Гендиректор аеропорту "Полтава" Володимир Окара повідомив, що до міста прилетіли туристи зі США, Канади, Китаю та Європи.

Джерело

Все буде Україна