«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Ваш хід, Володимире Олександровичу: Зеленського закликали відповісти на заяви “ДНР” по кордону

Президента України Володимира Зеленського наполегливо закликають негайно і жорстко відреагувати на провокацію терористів “ДНР”, які “розширили” територію квазіреспублікі до розмірів всієї Донецької області, прийнявши спеціальний закон.

Так звана “Народна Рада ДНР” прийняла закон про державний кордон “ДНР”. Згідно з документом, межа “ДНР” визначена по всій території Донецької області станом на 2014 рік.

Блогер Роман Донік емоційно відреагував на скандальну новина про те, що ватажки “ДНР” вирішили розширити межі псевдореспубліки до розмірів Донецької області перед самітом 9 грудня в Парижі.

“Тобто перед зустріччю в нормандському форматі, вони “приєднали” до окупованих територій всю Донецьку область. Чекаємо такого ж в Луганській області. Ваш хід, Володимир Зеленський”, – прокоментував Донік.

Про прийняття “закону про кордон” “ДНР” сьогодні повідомив журналістам голова “Народної Ради Республіки” Володимир Бідевка після пленарного засідання. “У цьому законі не забуті ті люди, які проживають на території тимчасово підконтрольної Україні. Тому межа визначена по території Донецької області, яка була на період 2014 року”, – сказав Бідевка.

Все буде Україна