«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Вашим життям грається: "розваги" маршрутника за кермом поставили на вуха Україну (ВІДЕО)

Низка смертельних аварій так нічому і не навчила

Водії українських маршруток шокують все більш недоречною поведінкою, попри значне почастішання аварій.

Про це повідомляє Politeka.

Пасажири маршрутки Київ-Рівне зняли на відео водія під час руху. Кадри виклали в мережі. Упродовж мінімум 2 хвилин маршрутник роздивлявся контент у соцмережі й майже не слідкував за дорогою.

Рейс відбувся о 16 годині 5 серпня. Фірма-перевізник – “Шалена Черепаха”, написала у Facebook користувачка з ніком Елена Елена.

За її словами, більшість пасажирів не звернули увагу на неналежні дії водія. На зауваження авторки посту чоловік відреагував негативно.

"Він ще й обурюватися почав, що я його перебила", – написала пасажирка.

Відео не залишило байдужими користувачів соціальної мережі. Їх обурює, що пасажири маршрутки ніяк не реагують на дії водія, що ризикує їхніми життями. "Ви що люди/пасажири 2хв відео, а скільки часу дійсно він в телефоні??? І ніякого зауваження не прозвучало!!! Це з вашим життям грається… він один, а вас багато в автобусі – ставити їх на місце, не мовчати!!!", "А чого було по шапці не дати? Всіх це влаштовувало?", "Не треба мовчати а треба голосно вимагати усім автобусом!!!", "Головне що це нікого не хвилює!!! Всі сидять задоволені!!! Їй богу не люди а вівці якісь і у всьому! Що б не відбувалося навколо. Ну так і живимо таке і маємо!!!", – йдеться в коментарях.

Джерело

Все буде Україна