«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Вата шoкoвaна! Хорватія в наддраматичному півфіналі ЧС-2018 вибиває Англію та виходить у фінал

Збірна Хорватії з футболу обіграла команду Англії в півфіналі чемпіонату світу з футболу-2018. Зустріч в Москві на “Лужниках” завершилася в додатковий час з рахунком 2: 1.

Зустріч почалася для хорватів з нокаутуючого удару Кирана Тріп’є зі штрафного. На 5-й хвилині на 5-й хвилині 27-річний захисник “Тоттенхем Хотспур” крутнув поверх стінки в ближню дев’ятку. Субашич лише поглядом проводив м’яч, який точно опустився в сітку воріт.

Після цього англійці спокійно вели гру, тримаючи суперника на відстані контратакуючими випадами.

Футболісти обох команд в першому таймі не засиджувалися в обороні, створювали моменти, але в завершальній фазі гравцям бракувало влучності.

Особливо запам’ятався Гаррі Кейн, який лише дивним чином з метра не забив гол. У “картатих” за 45-хвилин було кілька небезпечних атак, які не таких гострих як у англійців, але таких же безрезультатних.

Після перерви гра перекинулася. Гравці збірної Хорватії накрутили темп і в обороні англійців раз по раз  з’являтися діри. На 69-й хвилині Перішич в каратистському стрибку випередив Уокера і ногою переправив подачу в сітку.

Хорвати продовжували насідати і на 72-й хвилині ледь не забили переможний гол. Знову Перішич підхопив м’яч після помилки Пікфорда, накрутив суперника і пробив з лівої у дальній, потрапивши в шатнгу.

Кінцівка основного часу пройшла в штурмі воріт Пікфорда, але від двох додаткових таймах це нікого не врятувало.

У додатковий час жодна з команд не форсувала події, граючи від оборони.

Першим номером продовжувала працювати Хорватія і на 109-й хвилині домоглася успіху. Манджукич вискочив з-за спини Стоунз на скидку Перішіча і розстріляв Пікфорда.

Хорватія – Англія 2: 1

Голи: 0: 1 – 5 Тріпп’єр, 1: 1 – 68 Перішич, 2: 1 – 109 Манджукич.
Хорватія – Субашич, Ловрен, Стрініч (Піваріч, 95), Врсалько, Віда, Ракітіч, Брозовіч, Перішич, Модріч (Бадель, 119), Ребич (Крамаріч, 101), Манджукич (Чорлука, 115).
Англія – Пікфорд, Уокер (Варди, 112), Стоунз, Янг (Роуз, 90), Магуайр, Аллі, Лингард, Стерлінг (Решфорд, 74), Хендерсон (Дайер, 97), Тріпп’єр, Кейн.
Попередження: Манджукич (48), Уокер (54), Ребич (96).

У фіналі підопічні Златко Даліча зіграють з французами, які днем раніше впевнено обіграли бельгійців.

Рекомендуємо до перегляду: Матеус Слава Україні!!!!

 

Все буде Україна