«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Ветеран АТО "ЄВРОБЛЯХЕРАМ" : "Якщо ж ви вважаєте мене іді*том - право ваше. Тільки не соромтеся. Скажіть це відверто. Ну ж бо!"

ПРОСТЕ ПИТАННЯ ДО ЄВРОБЛЯХЕРІВ

До євробляхерів я маю просте і дебеле питання. Якщо вони свято переконані в тому, що вони – праві, то нехай чесно і відверто скажуть мені, що я – ідіот.

Я їзджу на машині купленій легально – у салоні. Я офіційно, за законом поставив своє авто на реєстрацію. Я сплатив при цьому всі податки і внески, яких вимагала держава. В разі ДТП мені машину не сховати – я кругом проходжу по базах.

Скажіть – я ідіот? Ну, можна ж було взяти машину на блясі, і не мати головного болю. Скажіть чесно, що мене ви вважаєте лохом вухастим, який платить державі податки, замість її дурити

. Заодне скажіть це тим сотням тисяч українців, які купують свої машини легально, що ми всі – ідіоти. Що правильний стиль життя – “є профіт, і є лох” і “спіймав лоша – души не спіша”.

Що зараз, ходячи по тротурах прокладених з наших податків, їздячи дорогами прокладеними на наші податки, викликаючи патрульних що існують на наші податки, себе ви відчуваєте розумними людьми, які державу обдурили, а нас – лохами вухастими. Бо ми сплатили всі потрібні збори, а ви – ні.

Ви ж розумні, правда?

Чи ви так не вважаєте? Тоді визнайте, що державі ви заплатити все ж таки мусите. Бо інакше у мене виникає питання, звідки така несправедливість вже до мене? Чому дурити державу вигідніше, ніж дотримуватися закону? Чим ви принципово кращі за мене?

Чому дотримуючись закону, я мушу страждати? Хто з нас руйнує державу, я – виконуючи закони, чи ви – коли її обшахраюєте? Якщо ж ви вважаєте мене ідіотом – право ваше. Тільки не соромтеся. Скажіть це відверто. Ну ж бо!

Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Джерело

Все буде Україна