«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Ветеран АТО -Порошенку: “Я виносив із поля бою вбuтuх, бо зброя була неякісна. Скільки ви вкрали?”

Редакція Ветеран АТО Сергій Коротких звернувся до Президента України Петра Порошенка зі запитанням, скільки коштів було вкрадено з оборонного бюджету. Про це він сказав у ефірі одного з телеканалів.

“Я хочу звернутися до поки що Президента Петра Олексійовича. Подивіться на фото людей за моєю спиною — це загиблі (на російсько-українській війні. — Ред.), частину з яких я виносив. Усі вони — мої друзі та знайомі. Серед них і 18-річний “Аксьон”, якому для того, щоб залишитися живим, не вистачило окулярів за $100.

Серед них є Микола Береза, котрий загинув через те, що БМП, яким він прикривався, був неякісно відремонтований на заводах “Укроборонпрому” і заглох під час бою. А через 15 пострілів перестала стріляти встановлена на ньому зброя. І не тому, що його підбили, а тому, що його так “якісно” відремонтували”, — сказав Коротких.

За словами ветерана війни, Президент повинен негайно відповісти на задані суспільством запитання про його причетність до корупції в оборонній сфері.

Я звертаюся до Президента: перестаньте їздити з туром по країні і розповідати казки про майбутнє хороше життя. Розкажіть краще, як і які оборонні контракти ви отримали на свої заводи “Богдан” і “Ленінська кузня”? Про те, скільки грошей ви там вкрали? Я буду радий помилятися, але хотів би отримати результати розслідування тут і зараз: що було з вами й отриманими вами контрактами “Укроборонпрому” за усі роки президентства?”, – заявив ветеран російсько-української війни.

Нагадаємо, журналісти з’ясували, що син заступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігор причетний до схем із розкрадання в оборонному комплексі України.

Все буде Україна