«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Ви памятаєте його? Звісно памятаєте. Це – Кірілл Островскій, який 25.07.2018 у Києві на пішохідному переході на бульварі Лесі Українки…” (ФОТО)

Ви памятаєте його? Звісно памятаєте. Це – Кірілл Островскій, який 25.07.2018 у Києві на пішохідному переході на бульварі Лесі Українки збuв насмeрть 8-мирічну дівчинку, і спіймали його лише в 200-х метрах від міся трагедії.

Впливові батько та дядько всіляко намагалися довести “невинуватість” мажора, але під нашим тиском суд таки обрав запобіжний захід у вигляді 60 діб в СІЗО БЕЗ права внесення застави. АЛЕ!

Вчора, 30.08.2018, захист Островского-джуніора пішов у наступ, домігшись відводу одного з суддів Апеляційного суду Києва, адже прохання про зміну запобіжного заходу на цілодобовий домашній арешт задоволено не було.

Судячи з усього, нам ЗНОВУ потрібно максимально брати справу на контроль, повідомляти одне одному про подальший перебіг справи. і в разі чого – прийти на судове засідання. Він ПОВИНЕН сидіти! Позавчора Енґібарян, сьогодні – Островскій… Так що там “судова реформа”?

Назар Приходько

Джерело

Все буде Україна