«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Відео. Ентоні Джошуа вчора знищив мельдонієвого "Вітязя" Повєткіна на стадіоні "Уемблі" у Великобританії

Вже з перших хвилин публіка показала, що її фаворит явно не Повєткін. Російський боксер вийшов під свою традиційну композицію “Русь”, однак на цьому весь його пафос і закінчився. Для Олександра Повєткіна бій на лондонському стадіоні “Уемблі” був, мабуть, найсерйознішим і великим в його кар’єрі. Треба зазначити, що на кону були чотори чемпіонські пояси якими володіє король рингу Ентоні Джошуа.

Повєткін який до цього кілька разів попадався на допінгу погрожував після матчу з суперваговиком Ентоні Джошуа відвезти в РФ всі пояси, однак слова так і залишились словами. Як тільки Повєткін здався на “Уемблі”, публіка дала волю емоціям.

На адресу “мельдонієвого вітязя” полетіли глузування, підколки. 90-тисячний стадіон кричав “буууууу” і багато іншого. Глядачі показали, що росіянин явно не користується їх повагою. І якщо перші кілька раундів Олександр Повєткін ще непогано тримався, то вже з четвертого раунду став помітно слабшати.

Бій завершився перемогою 28-річного британця в 7-му раунді, росіянин був декількома потужними ударами відправлений в нокдаун, після чого зміг встати на рингу вже за допомогою своєї команди.

До речі, Повєткіну не слабо дісталось від Джошуа. Йому знадобилась перша допомога по завершенні бою. Після поразки Повєткін, сидячи на рингу, дихав в кисневу маску. Для нього ця поразка стала фатальною, він впустив останній шанс в кар’єрі стати чемпіоном світу. Відзначимо, що для Ентоні Джошуа дана перемога, якої він захистив всі свої чемпіонські титули, стала 22-ю у 22 боях на професійному рингу.

Джерело

Все буде Україна