«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Відео – потужна промова від Марини Порошенко. Не дивлячись на жалобу з’явилася біля суді і зробила заяву

Колишня перша леді України Марина Порошенко з’явилася у будівлі Печерського районного суду в Києві, де Петру Порошенку мають намір обирати запобіжний захід.

Вона подякувала всім прихильників чоловіка за підтримку. “Коли ми втратили дуже дорого людини – батька, вчителя і справжнього друга. Дякую!

За 5 років президентства Петра Порошенка ми всі разом дуже важко працювали, щоб зміцнити і розвивати нашу країну, щоб уберегти її від зовнішньої агресії, і що бачимо сьогодні? Ця агресія не зникла. Вона посилилася з особливим цинізмом. Сьогодні намагаються не просто зводити політичні рахунки, сьогодні це справжній терор, коли намагаються знищити українську мову, яка дуже заважає російським інтересам.

Коли вони намагаються переписати нашу історію … Коли вони намагаються знищити опозицію … але вони прорахувалися, думаючи, що опозиція – тільки Порошенко або учасники бойових дій, або волонтери. Сьогодні опозиція – вся Україна “, – сказала Марина Порошенко. Вона зазначила, що Петро Порошенко і його соратники продовжать боротьбу.” Вони бояться, дуже бояться людей, нашої єдності, бояться правди”, – сказала Марина Порошенко. Учасники акції протесту кричали їй у відповідь “Спасибі!” і “Перша леді”.

Думка редакції сайту може не збігатися з позицією автора. Редакція не несе відповідальності за зміст блогів. Усвідомлюйте відповідальність, за поширення інформації, простими словами, не пишіть про те, чого немає. Peдaкцiя може не пoдiляти дyмку aвтopа і нe нece вiдпoвiдaльнicть зa дocтoвipнicть iнфopмaцiї.

 

Все буде Україна