«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Відео. Шуфрич на 112: “Зеленський у Парижі поставив хрест на надіях про мир…”

Народний депутат від партії “Опозиційна платформа – За життя” Нестор Шуфрич в ефірі телеканалу “112 Україна” прокоментував візит президента України Володимира Зеленського в Париж, де він зустрівся зі своїм французьким колегою Еммануелем Макроном.

“Я останні кілька тижнів бачу в заявах, меседжах Зеленського та його оточення якщо не на 100% Порошенка, то такого міні-Порошенко. І це мене дуже засмучує, тому що я точно не за це голосував і не за це голосували громадяни. І що особливо прикро, що коли Зеленський говорить “Ми не ведемо переговори з сепаратистами”, я задаю питання –  а в Мінську з ким ми ведемо переговори? Яка різниця, де ми з ними будемо вести переговори – у Донецьку, Луганську, Женеві, Астані? Яка різниця де, якщо ми з ними говоримо. Ми з ними вже говоримо майже п’ять років, з вересня 2014 року”, – сказав Шуфрич.

 

Він також додав, що така позиція Києва віддаляє такий бажаний мир на сході України.

“І мені щиро шкода, що офіційний Київ боїться цієї риторики, цим він віддаляє світ і доведеться нам, “Опозиційної платформі – За життя”, за принципом “Не знаєте – навчимо, не хочете – доведеться змушувати”, примушувати до миру вже цю нову владу”, – додав Шуфрича.

Нагадаємо, сьогодні на брифінгу після зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном Володимир Зеленський заявив, що Україна не готова до діалогу з сепаратистами, йдеться про готовність продовження роботи в мінському форматі.

startko.co.ua

Все буде Україна